NEI til Rauma Utviklings planer i Isfjorden

Det Bergens-baserte eiendomsforvaltningsfirmaet ”Rauma Utvikling” ønsker med prosjektet ”Basecamp Kirketaket” å bygge en hyttelandsby med opptil 1000 hytter og tilhørende skianlegg ved foten av fjellene Galtåtind, Loftskardstind og Kirketaket i Isfjorden. Det aktuelle området er flittig brukt hele året, av alt fra sopplukkere til skialpinister. En slik utbygging mener vi vil medføre betydelig forringelse av et av de fineste og mest tilgjengelige turområdene i Rauma. Vi tror Rauma kan stå i fare for å miste posisjonen kommunen i dag har som nasjonal og internasjonal destinasjon for naturopplevelser til fots og på ski.  

Vi vil understreke at vi er for utvikling, men er opptatt av at denne skal skje på lokale premisser, og at resultatet av verdiskapningen skal forbli i kommunen.  

Vi som signerer ber kommunepolitikerne i Rauma være sitt ansvar bevisst, og ta prosjektet ”Basecamp Kirketaket” ut av kommunedelplanen.  

 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Rauma Egenutvikling fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...