Nei til nedstengning av Bogerud åpen barnehage

Bydelsadministrasjonen i Østensjø vil legge ned bogerud åpen barnehage 1.januar 2022.

Et tilbud som betyr mye for mange og har vært åpen for bydelens befolkning i 2 tiår.

Her får barna sett andre barn og voksne, som de lærer mye av. Det hjelper barn til å bli klar for barnehage, og voksne får utveksle erfaring, skaffer seg venner i samme situasjon, som er bra for psykisk helse.

Det er lett å få hjelp videre i det kommunale systemet via åpen barnehage, med gode tilbud og høy kompetanse i samme bygg. 

Lokalet er godt tilpasset med eget kjøkken, egen parkering for vogn og varme i gulvet. Plass til spising og til lek for små og store barn som enda ikke har begynt i barnehagen. Personale er hjertelige og dyktige, og det er mange som benytter seg av tilbudet. Onsdager er det sangstund som er svært populært. 

Dette er et vellykket, kostnadseffektivt lavterskeltilbud som både fremmer sosiale nettverk og integrering blandt barnefamilier samt forebygger og identifiserer utfordringer på et tidlig stadium. Det koster mindre å forebygge enn å reparere!

Gode etablerte tilbud som dette tar det lang tid å bygge opp. Så det er overraskende at bydelsutvalget ønsker å legge det ned. Det er det eneste kommunale Åpen barnehagen i bydelen.  

Signer dette oppropet og si nei til nedleggelse av Bogerud åpen barnehage!

Skriv gjerne kommentar om hva tilbudet har betydd eller betyr for deg/dine.

Send det også gjerne i en mail til bydelsutvalget torkild.ramnas@bos.oslo.kommune.no

Gjerne del og spre videre på lokale fb grupper! 

Takk!

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Maj Helene Bekkevold fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...