Nei til nedleggelse av Rommen Scene!

Bydelsutvalget kan ikke prioritere drift av Rommen Scene og ber bydelsdirektøren avvikle dagens drift senest innen utgangen av 2019 og at eksisterende leieavtaler sies opp!

Rommen skole og kultursenter er en samdrift hvor bydelen drifter Groruddalens ENESTE profesjonelle scene, Rommen scene, i tillegg til øvingslokaler for musikk, studiofasiliteter,
dansesal, kontorer og møterom. Totalt var det 113
arrangement på scenen i andre halvår av 2018, hvorav 25 var åpne som en del av kulturtilbudet. Andre aktiviteter er kurs og seminarer, preproduksjoner, Rommen skoles bruk og lignende. For 2019 utgjør Det Norske Teatret alene en god del av de planlagte arrangementene og spiller rundt 80 forestillinger i løpet av året. Det bor rundt 130 000 mennesker i Groruddalen og Rommen scene er den eneste profesjonelle scenen vi har! Jeg er ikke spesielt fornøyd med forslaget!


Jenny Lovise Pedersen Staurset    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Jenny Lovise Pedersen Staurset fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...