Nei til høyblokker i Manganveien!

Det planlegges en boligfortetning på Tinnheia, og utbygger vil bygge tre blokker på 5, 6 og 7 etasjer på en liten flekk midt blant eneboliger og rekkehus i nordlig del av Manganveien. Dette vil føre til økt trafikk og farligere skolevei, skyggelegge lekeområder, mer støy, tap av sol og lys, innsyn i ellers usjenerte hager og hus, verdiforringelse av eksisterende boligmasse og ikke minst redusert livskvalitet for oss som bor her i dag. Dette må stoppes!

13DD8D29-3049-4F2C-8B07-AE12096A4BE8.jpeg

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Yngvild Ellingsen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )