Mistillitsforslag mot Solberg-regjeringen v/ Høyre, FrP, Venstre og KrF

Det norske folk har ikke lenger tillit til Regjeringen, det bes derfor at Stortinget  reiser et mistillitsforslaget mot Regjeringen (2013-2017 og 2017-2021).

Da Regjeringen har feilet på flere punkter, nå nyligst på luftambulansetjenesten i Nord-Norge og innføringen av ACER som styringsorgan for Norsk strøm, og dermed bryte Norges lover om suverenitet. Regjeringen og deres ministre har i flere innstanser feilet å styre landet, eller feilet å overholde den Norske Grunnloven og andre Norske lover. 

"Jeg mener at vi ikke kan ha ei regjering som ikke har støtte i folket. Jeg mener at regjeringen bryter med norsk lov. De overkjører fylker, kommuner og den norske befolkning i sak etter sak. Alt ligger i ruiner etter deres jakt på å privatisere alt som finnes i Norge. jeg mener ærlig og oppriktig at de er en gjeng innkompetente folk, som aldri skulle bekledd slike stillinger." - En av signerte

Stortinget bes stemme over om Regjeringen skal stilles til mistillit.

Stortinget bes også stemme over og granske lovligheten av EUs energibyrå "ACER" og også å reversere vedtaket om at Norge skal ligge under ACER.

Stortinget bes også reise mistillitsforslag mot Helse- og omsorgsminister Bent Høie på bakgrunn av luftambulanseskandalen og det faktum at den ikke er blitt løst, når løsningen har vært tilgjengelig siden før krisen kom.

Stortinget bes i tillegg stille mistillitsforslag mot Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie grunnet NAV-skandalen og det store omfanget mot det norske folk det hadde.

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Tord-Eskil Berg-Olsen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )