La oss bli en del av Sandefjord kommune!

I Hedrum Ravei fra der Sandefjord kommune blir Larvik kommune (Skolmarkrysset) og opp til Danebo, har vi alle i dag postnummer 3232 Sandefjord men tilhører Larvik kommune. 

Det gjør at barna våre må gå på skole i Larvik hvor nærmeste barneskole er 9 km unna og Ungdomskolen 11 km unna, mens vår nærmeste skole ligger henholdsvis 2 og 4 km unna-men i feil kommune. Barna får buss, men er også avhengige av bussen for å komme seg til skolen ut 10.kl.

Barnehagetilbudet er heller ikke å skryte av på Larvikssiden for oss som midt i mellom er litt glemt, så fleste av oss har barna våre i private barnehager i Sandefjord.

Helsestasjonen vi tilhører ligger 1 mil unna, når vi kan gå til nærmeste 3 km unna. Matbutikken vår ligger også i Sandefjord 3 km unna, her henter vi heldigvis også posten- for om vi skulle handlet i"vår kommune" måtte vi reist til nærmeste på Norbysenteret 10 km unna. 

Barna våre kan sjeldent sykle til skolen slik det er i dag, og foreldre med barn velger selge og flytte før barna begynner på skolen, fordi de ikke vil at barna skal begynne i Larvik - når Sandefjord skolen er nærmere.

Vi ønsker bli en del av Sandefjord kommune (på ordentlig) og ikke bare låne kommune navnet med postnummeret vårt! 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Helene Sagen Rimala kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook