La Norge være Norge !

I disse dager kommer det stadig opp nye teite regler her i Norge, det siste nå er jo at barn blir nektet å gå med nisselue på skoleavsluttningen fordi de skal ta hensyn til de med minoritetsbakgrunn. Vel jeg mener alt det styret med at vi skal innrette oss etter andre kulturer og relgioner har gått for langt nå, og nå må noe gjøres ! De som kommer til dette landet må skjønne at de må innrette seg etter våre regler og tradisjoner, det er tross alt dere som kommer til et nytt land hvor tradisjoner og diverse har blitt videreført fra våre forfedre. Jeg ønsker å få med meg så mange som mulig på denne kampanjen så vi viser at vi ikke finner oss i det. Og det er å et håp om at de som sitter på regjeringen skal se at de må nødt til å sette ned foten nå. Snart blir det til at vi ikke kan kjenne igjen når kjære land, og det kan vi ikke ha noe av !

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Karianne Setane kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook