JA TIL ET NAVNEBYTTE FRA HOLMESTRAND KOMMUNE TIL NORD JARLSBERG KOMMUNE

Alle som skriver under på dette oppropet støtter opp om kravet om å endre kommunens navn fra Holmestrand kommune til Nord Jarlsberg kommune. 

Som det er blitt sagt i et flott innlegg i Sande Avis: "Over to år etter vedtaket om Holmestrand som den nye kommunens navn, er debattenlangt fra over. - Det nye navnet skal symbolisere et samarbeid mellom alle parter, ikke en utvidelse av den ene." (sitat: innlegg av Sigurd Kvalsvik)

Vi ønsker å få satt en navne endring på dagsorden politisk for å få et kommunenavn som vil gi oss felles identitet og forankring for alle de tre tidligere kommunene Hof, Holmestrand og Sande og ikke slik som i dag der navnet nærmest er et symbol på at Holmestrand har "slukt" de to andre kommunene. 

En felles forankring og identitet gjennom et nytt kommunenavn vil gi den nye kommunen en betydelig synergi effekt og skape et mer helhetelig omdømme for hele kommunen. 

 

STØTT OPP OM ET NAVNEBYTTE PÅ VÅR KOMMUNE TIL NORD JARLSBERG KOMMUNE! 

HVER UNDERSKRIFT TELLER - TAKK FOR STØTTEN! 

Fint om Dere signerer snarest mulig. 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Per Bøhlum fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...