JA TIL Å KUNNE HA MED FAMILIEDYR INN I NORSKE TILFLUKTSROM!

unifeed180425f.jpgdogs-1024x668.jpgWAM222721.jpgPer dags dato er det IKKE TILLATT å ha med familiedyr inn i Norske tilfluktsrom.

Krigen i Ukraina har vist at Norge trenger bedre beredskap for beskyttelse av dyr i krisesituasjoner. Halvparten av Norges befolkning har dyr og vi regner dem som en del av familiene våre. Når familiedyr ikke er tillatt i Norske tilfluktsrom, vil mange heller velge å søke tilflukt på egen hånd, sammen med dyrene sine. Dette utsetter en stor del av befolkningen for FARE!

Skal vi virkelig være nødt til å velge mellom å måtte forlate pelsbarna våre, eller å bli skutt eller sprengt i filler?? Dette er UAKSEPTABELT! Alle mennesker har rett til å søke tilflukt, uavhengig om vi har med oss dyr eller ikke. Hvorfor ønsker regjeringen å frata oss denne retten?

Dyr har dessuten en beroligende effekt på barn som er redde, og mennesker som er i panikk. JA til å kunne ha med familiedyr inn i Norske tilfluktsrom!

 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Erika Holst Krogstad fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...