Ikkje ta ifrå oss Notsete Barnehage

Notsete Barnehage er ein fin liten barnehage som ligg på Notsete i sogndalsdalen. Denne har alt me treng, og me foreldre er svært nøgd med å få ha borna våres i nettopp denne❤Borna har stor boltringsplass med eit kjempestort naturområde som leikeplass. Godt samspel,mykje frisk luft og eit fantastisk personale er berre noko av fordelane med Notsete bhg

I ein ny barnehageplan laga av norconsult for Sogndal Kommune er nokon av alternativa å legga ned/slå saman notsete med ein anna barnehage og flytta. Dette ønskjer ikkje me. 

Vær so snill å ikkje ta frå oss barnehagen vår! Støtt oss om å få behalda trygge gode Notsete Bhg!


Anita Molland/Siv Anette Flåten-Notsete barnehage    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Anita Molland/Siv Anette Flåten-Notsete barnehage fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )