Ikke kutt i taxiordningen for funksjonshemmede!

Fylkesrådmannen i Hordaland vil kutte i taxi for funksjonshemmede (TT-ordningen). Prioriterte brukere som blinde/sterkt svaksynte og rullestolbrukere i vanlig rullestol har til nå fått 7500 kr i året, og rullestolbrukere med elektrisk rullestol har fått 9500 kr i året. Alle vil nå få 5800 kr i året. Dette er dramatisk! Vi som ofte lever hele livet som funksjonshemmet skal nå behandles likt med de som får en funksjonshemming helt på slutten av livet. Funksjonshemmede blir ofte behandlet som om vi er syke. Mange av oss faller utenfor i arbeidslivet og  opplever sosial isolasjon med følgende dårlig psykisk helse. Vi sier NEI til at Fylkeskommunen vil ta fra de svakeste og appellerer til politikerne. Gi oss en julegave ved å ikke ta fra oss det lille vi har. Vi ønsker bare å kunne leve litt selvstendig. Det er dårlig samfunnsøkonomi å gjøre funksjonshemmede enda mer avhengig av andre. Signer oppropet nå! La fylkespolitikerne i Hordaland få høre din mening om TT!

Med vennlig hilsen 

Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon Hordaland, Blindeforbundet Hordaland, Norges Handikapforbund Sørvest, Foreningen for muskelsyke, Hordaland & Sogn og Fjordane, Ms-foreningen Bergen og Cp-foreningen Hordaland, Sogn og Fjordane.


Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon Hordaland    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon Hordaland fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )