I år trenger vi penger, IKKE ferie

Slik som ferieloven er, pålegges alle arbeidstakere å ta ut ferie selv om man er permittert.

Dette er totalt meningsløst for veldig mange. Hvorfor skal man måtte avstå fra å stå som arbeidssøker og motta dagpenger/jobbtilbud fra NAV, når man uansett bare er hjemme og det ikke er noen reell ferie. 

Hele verden er i en unntakstilstand og normale ferieplaner må skrinlegges, både av økonomiske grunner, samt at verden er "stengt" og man har store begrensninger på reisevirksomhet.

Siden regjering og storting lager særbestemmelser for veldig mye i denne korona-krisen, ønsker vi også at vi i år selv kan velge hvorvidt vi ønsker å ha ferie eller ikke. 

For langtidspermitterte, vil vi heller ikke kunne opparbeide ferie med lønn for 2021, og ved å avstå fra å ta ferie i år, kan noen kanskje klare og spare litt for å få mulighet til å feriere neste år.

 

VI SOM ER LANGTIDSPERMITTERTE ØNSKER SELV OG KUNNE VELGE OM VI MÅ TA FERIE ELLER IKKE I  ÅR, OG AT MAN KAN SETTE FERIELOVEN TIL SIDE.

 

 

 

 

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Reidun Hoel kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook