At jeg kan få hjelp /advokat bistand til å bli nyrefrisk og hjelpe til å kommunisere med helsevesenet slik at jeg kan bli frisk å få ett verdig liv

Jeg er nyresyk -grad 5 (endestadiet ) på nyresvikten.

Har gått i dialyse 4-6 dager i uken 5-6 timer hver gang med kjøring.

Får ikke kontakt eller svar og har blitt sendt rundt i psykiatri Norge i disse 4-5 årene istedet for å få ny nyre .

Har vært psykisk friskmeldt i alle undersøkelsenne og enda så holder sykehus og bydeler på med psykiatri /pskeliggjøring isteden for friskmelding.

Nå har det gått så langt at det er ikke mulig å få til dialog eller samarbeid fra sykehuset side.

Jeg trenger og ber om å få tak i en Advokat som vil mitt beste og som kan ta di problemer jeg møter på i di forskjellige etatene jeg møter på i forbindelse med nyresykdommen min.

Jeg liker ikke å måtte blottlegge meg slik på nettet men når jeg har en døende sykdom og ingen hører eller vil høre og en møter mer og mer motstand så kan jeg ikke stå alene mot det når jeg bruker 80 prosent av tiden min på å ligge låst fast i en dialysemsskin .

Jeg vil ingen noe vondt og har heller ikke vært truende på noen måte som jeg blir anklaget for fordi noen vil sjule sine feil jeg ønsker ikke bråk men jeg ønsker å få muligheten til å bli frisk .

 

Sånn situasjonen er nå så står jeg i ett vakum som alt står på stedet hvil og dagene og månedene går så er jeg redd for å dø til slutt i kampen om å bli frisk.

 

Er det noen der ute som kan hjelpe meg fra advokater til andre hjelpemidler /instanser?🙏🙏🙏

 

 

 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg ???? fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLERBetalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...