Nei til fortetting med blokker i småhusbebyggelse

Høsten 2016 ble Gaupefaret 20 kjøpt opp av utbyggerselskapet Gaupefaret AS, med hensikt om å tjene penger ved å fortette.

Utbygger planlegger å omregulere tomten slik at det kan bygges blokker midt i et naturskjønt område med småhusbebyggelse.

Dersom utbygger får tillatelse til dette vil det sette en presedens for hele området, og det blir mye lettere for neste utbygger som ønsker å fortette småhusbebyggelsen på Grålum med blokker.

Innspillet til reguleringsplan fra utbygger skal behandles politisk i Sarpsborg Kommune. Vi vil overlevere dette oppropet til politikerne i Sarpsborg Kommune.

Signer oppropet om du ikke ønsker at boligområder på Grålum skal fortettes med blokker.


Avmerkning_google_maps_3d1.png

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Naboer i Gaupefaret fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )