Ja til Fremo Flyplass i Melhus kommune

Underskriftskampanje til en sportsarena for småfly på Fremo !

I Melhus kommune.

 

Det arbeides iherdig for en felles arena i et aktuelt område for fly interesserte i Midt-Norge.

Dette arbeidet har nå pågått i mer en 10 år, og må lykkes!

 

Se vår rapport; 

https://drive.google.com/file/d/0B6qABnpnY8HoTmlEMXdRQUhNTkk/edit

 

Denne form for idrett har vært neglisjert av våre politikere i over 50 år, og mange fly interesserte ungdommer har mistet muligheten for en spennende utvikling til en moderne fremtid.

 

Flyging på hobbyplanet som utgangspunkt er utfordrende og svært lærerikt, og åpner veier til mange yrkesvalg.

 

Vi slutter oss til rapporten til Trafikkøkonomisk Institutt (1111-2010) i beskrivelse av Luftsportsmiljøet i Norge: omfang, utfordringer og samfunnsnytte. Hvor det blant annet står:

 

Luftsport er avhengig av frivillig innsats, noe som gjenspeiles i beregninger av sysselsetting som viser at luftsportsaktivitetene i Norge genererer 124 årsverk. Flygerutdanning og rekruttering til luftfart er viktige element i luftsportens samfunnsnytte. I tillegg gir luftsporten samfunnsnytte i form av frivillig brannovervåking, søk og redning. Luftsporten har også verdi i seg selv med tanke på at idrett og rekreasjon kan skape samfunnsnytte i form av fellesskap, inkludering og kompetanseutvikling.

 

Sjekk TØI rapport;

https://www.toi.no/getfile.php/Publikasjoner/T%C3%98I%20rapporter/2010/1111-2010/1111-2010-el.pdf

 

 

 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Olav Bergersen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )