La Zorba leve!

Charlotte

/ #6 Zorba er ikke som alle andre

2012-12-11 14:06

Jeg har vokst opp med Zorba, og det er slik jeg ble kjent med Ronja og Katja. Div andre større sirkus fikk ikke komme til kommunen jeg bodde i fordi helsetilsynet sa nei. År etter år kom Zorba tilbake, og det fordi at de ble godkjent av nettopp; helsetilsynet.

Jeg er en forkjemper for de svake i samfunnet, og jeg hadde ALDRI gått god for Zorba hadde det ikke vært for at jeg er sikker på at dyrene til Ronja har det bra. Det er ingen av dere som noen gang vil se meg på andre sirkus. Nå er det viktig å understreke at det ikke er pga dyreholdet hos andre sirkus, for det har jeg ingen annen kunnskap om enn det jeg beskrev litt tidligere i mitt innlegg. Jeg kommer ikke til å gå på andre sirkus enn Zorba fordi jeg vet at Zorba er annerledes på alle mulige måter enn noe annet som er i landet og mest sansynlig i verden.

Jeg minnes Ronjas far som sa at vi ikke fikk gå bort til dyrene når de ankom, fordi de trengte ro og hvile etter reisen, men vi var hjertelig velkommen inn i vognen deres for å se film å spise middag sammen med dem.