Folkeaksjonen mot rasering av Fastlegeordningen

Vi kan alle miste fastlegen vår! Fastlegeordningen er i store vansker. Arbeidsdagene er blitt for lange. Legen har for dårlig tid til hver pasient. Dette kan være farlig og gå på helsa løs. Mange erfarne leger velger nå å slutte som fastleger. De unge vil ikke bli fastleger. Det hele kan falle sammen.

Fastlegen er den viktigste legen for oss fordi fastlegen er den som kjenner oss aller best.

VI VIL AT STORTINGET VEDTAR:
⁃ kortere pasientlister per lege, så legene får bedre tid til pasienten
⁃ at det skal opprettes mange nye fastlegehjemler

 

Hvis du blir sendt med  legehelikopter  : 

Hvis fastlegeordningen bryter sammen, skjer det samme med legevakten. Hvis beredskapen på bakken svikter, spiller det mindre rolle om du kan hentes av en luftambulanse, for noen må vurdere om du er i behov av luftambulanse. Her har fastlegen eller legevaktslegen en viktig rolle...!!

 

 


Ruth Solberg og Bente Einang    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Ruth Solberg og Bente Einang fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )