DØGNÅPNET CAMPUS SOGNDAL

Før pandemien var campus sogndal åpent 24/7. Vi levde de glade dager, engasjement på campus hadde aldri vært høyere, og studentene hadde et sted de kunne møtes på. 

Når pandemien begynte, så måtte de stenge ned campus. Dette er, så klart, forståelig. Pandemien endret alt. Men nå er pandemien så godt som over. 

Studentene i Sogndal bruker sitt campus som et andre hjem, og det er nå på tide å gjøre campus tilgjengelig døgnet rundt igjen! 

HVL vil nå gjøre døgnåpen sone på biblioteket til "Meiråpen sone", dette tyder på at de muligens ikke vil gjøre campus døgnåpen igjen!

Som student i Sogndal siden 2018, har jeg ofte benyttet meg av at campus er døgnåpent i eksamensperioder. Dette er noe som har vært dypt savnet av meg og flere studenter under pandemien. 

UiB har nylig fått døgnåpent bibliotek, og vi håper at HVL vil følge denne trenden i å åpne campus!

SKRIV UNDER på dette oppropet, og vis rektoratet at vi vil ha tilbake vårt campus!!! 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Jenny Randine Skogly fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...