Bygg opp igjen gangbroen i Olsvik!

Dette er et opprop og en underskriftskampanje for gjenoppføring av gangbroen som ble revet ned i en tragisk ulykke i Olsvik 31. juli i år. Denne gangbroen var skolevei for mange barn fra første klasse og oppover. Gjennoppbyggingen er viktig for trafikksikkerheten i nærmiljøet og en vital del av trygg ferdsel i Olsvik. Dette spesielt med tanke på den mørke høsten ogvinteren som nærmer seg og utbyggingen av Sotra Sambandet som står ved døren. Området kommer til å bli enda tyngre traffikert fremmover enn det den allerede er. 

Det er vakter som står der i morgentimene og noe etter skoledagens slutt, men denne ordningen avvikles snart og mange er bekymret for sikkerheten til barna sine! 

Denne gangbroen var meget viktig for trygg ferdsel for alle med begrenset mobilitet, unge som gamle, barn og småbarns familier, rullestolbrukere og barnehagebarn.

Støtt oss i dette oppropet med signering, slik at vi kan vise hvor viktig det er at kommunen bygger denne opp igjen så fort så mulig!gangbroOlsvik.JPG 


Line Kristiansen, FAU Olsvik Skole    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godtar jeg at Line Kristiansen, FAU Olsvik Skole vil kunne se all informasjon jeg oppgir på dette skjemaet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.


Jeg samtykker til behandling av opplysningene jeg oppgir på dette skjemaet for følgende formål:
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...