Behold Knut Hamsun videregående skole uendret!

Si nei til nedleggelse av studietilbud ved Knut Hamsun videregående skole!

Besparelsene for Nordland fylke ved å rasere Knut Hamsun videregående skole kan på ingen måte veie opp for de negative konsekvenser et slikt kutt vil gi lokalt og for lokalt næringsliv! Videregående skole er en bærebjelke i vårt lokalsamfunn. Vi har ikke mange statlige eller fylkeskommunale arbeidsplasser i vår region. Vi har et mangfoldig privat næringsliv, som hver dag jobber hardt for å skape verdier for sine kunder, ansatte, leverandører, eiere og samfunnet rundt oss. Ved rekruttering er forutsigbarhet i det offentlige tjenestetilbudet viktig. Vi ber ikke om mye, og vi ber ikke om mer. Vi ber rett og slett om å få beholde det vi har, og som beviselig fungerer.


Hamarøy næringsforening    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Hamarøy næringsforening fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )