Ja til at alle er automatisk organdonor

Norge er et foregangsland på mange områder. Vi ønsker å fortsette den gode trenden og mener at vi må få inn i lovverket at vi ved vår død automatisk er organdonorer.

I løpet av livet vil du selv og/eller noen nær deg oppleve å bli alvorlig syke. Noen kan behandles med medisiner mens for andre er nye organer eneste mulige vei ut av livstruende sykdom.

Denne kampanjen vil vi at du skal underskrive for din egen del. Plutselig er det du som er syk, eller noen i nær omgangskrets som har desperat behov for nye organer. Om alle var automatiske organdonorer ville det vært en ekstremt større sjanse for å få en organdonasjon og med det har du eller den berørte i din omgangskrets også mye større sjanse for å overleve. I tillegg slipper vi å bruke verdifull tid på å finne ut om den avdøde personen er donor. Personen vil da ved sin død potensielt redde opptil syv andre mennesker – noe som er en fantastisk fin tanke.

Det skal samtidig være mulighet for å reservere seg mot å være organdonor, både for seg selv og sine barn om det er ønskelig.

Vi hadde vært ekstremt takknemlig for din signatur. Får vi nok signaturer kan vi ta det videre til Stortinget og kjempe for å få det gjennom. Takk for din tid, og din signatur.

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Eirik EL fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...