Antidepressiva! Navneendring og advarsel utenpå pakning.

Mål: Antidepressiva må skifte navn da navnet er misvisende og det må stå en advarsel utenpå medisin pakningen.    

Jeg syns vi fortjener korrekt informasjon. Navnet antidepressiva er like feil som å kalle jern tabletter “anti-tretthets-piller” Navnet i seg selv, antidepressiva og lykkepillen har vært med å solgt en løgn. Når noe heter lykkepillen, ja da høres det jo greit ut? Dette mener jeg må forandres til å hete det den inneholder og gjør med kroppen: selektiv serotoninreopptakshemmere. Kanskje du da ville spurt: ”Men hva er det for noe da? Hva gjør den med kroppen min”?  På medisin pakningen mener jeg det må stå advarsler på lik linje som det gjør med merking på tobakk. På en eske med tobakk står det tydelig merket at dette stoffet kan medføre fare. En medisin som kan gi deg hallusinasjoner og selvmordstanker bør også være tydelig merket. Jeg mener også at det bør bli forbudt for de under 18 år da det er oftere observert økt selvmordsrelatert oppførsel og fiendtlighet blant barn og ungdom.

Sjekk ut dokumentaren om min historie her: www.lykkepillenfilm.no

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Silje Marie Strandberg kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...