#6ÅRERNOK - GI AMNESTI TIL FAMILIEN COLLIN ETTER 6 ÅR I KIRKEASYL

I 2009 flyktet Dilani, Merry Angela og Antonipillai Johnsen Collin fra Sri Lanka til Norge for å søke asyl. De har fått avslag på sin asylsøknad, og ingen av ankene deres har ført fram, til tross for nye opplysninger og rapporter som kan bekrefte at det er farlig – livsfarlig – for dem å returnere til Sri Lanka.

Familien var nemlig tilknyttet tamiltigrene (LTTE) under borgerkrigen på Sri Lanka. Fram til 2009 var det en 30 år lang konflikt mellom regjeringshæren og tamiltigrene (LTTE). Familien greide å flykte, men fortalte ikke alt om sin tilknytning til LTTE ved første intervju – de våget ikke. Kunne de stole på tolken?

Nå er det dette de straffes for – selv om Norske og internasjonale Sri Lanka- eksperter har levert rapporter som forteller om faren som er forbundet ved en retur.

Familien frykter for sine liv, for tortur og fengsling dersom de blir sendt tilbake til Sri Lanka. Derfor valgte de å søke tilflukt i Finnsnes kirke høsten 2014. I 6 år har de bodd i Finnsnes kirke mens de og Støttegruppen deres har kjempet for saken deres i forhold til UNE og det norske rettssystemet. Så langt uten å nå fram gjennom rettssystemet. Derfor ber vi nå regjeringen om å innvilge opphold på humanitært grunnlag.

Ulike regjeringer har gjennom årene - når asylsaker har kjørt seg fast i "systemet" - benyttet muligheten de har til å innvilge opphold i Norge gjennom et «amnesti», i anledning julehøytiden.

Vi har en innstendig oppfordring til regjeringen: Innvilg den lille familien som sitter i kirkeasyl i Finnsnes kirke opphold i Norge på humanitært grunnlag. La nåde gå for rett! Våg å vise barmhjertighet selv om familien ikke gav all informasjon om bakgrunnen for asylsøknaden da de kom til Norge i 2009. Nettopp i tider da asylpolitikken har hatt stor politisk oppmerksomhet, jamfør budsjettdiskusjonen, bør barmhjertigheten få rom til å få vise seg.

Bilde_med_Kjellrun2.jpg


Kjellrun Skoglund og Støttegruppen for fam Collin    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Kjellrun Skoglund og Støttegruppen for fam Collin fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )