Vis hensyn armbånd i Kristiansand dyrepark

Jeg har en gutt med barneautisme som elsker å være i Kristiansand dyrepark og se på Kaptein Sabeltann. 
Det som er nytt i år er at det er flere aktiviteter som vi som har barn med ekstra utfordringer IKKE kan bruke "vis hensyn" armbånd. Dette gjelder :

Den sorte dame Grevinnen Trikken i Kardemommeby Hakkebakkeskog toget Kaptein Sabeltann teater Alle dyrepresentasjoner Kaptein Sabeltann båten

Dette gjør det umulig for de fleste barn med utfordringer å besøke parken. Dette er virkelig diskriminering av en sårbar gruppe. Signer for å få dette på plass igjen snarest !!! Jeg sender dette videre og håper på å få en forandring på dette. 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Nina Kristiansen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )