Vi protesterer på mange urimelige økte takster på husene i Arendal kommune med skyhøy eiendomsskatt som resultat. Vi vil ha takstene og eiendomsskatten redusert!

Mange har nå fått vite resultatet av omtakseringen som Arendal kommune har foretatt av boligene. Resultatet har vært sjokkerende for mange. Takster på bolig som er langt over mulig salgsverdi med opptil 330% (eller mer) økning av eiendomsskatt som resultat.

Dette kan vi ikke finne oss i. Retaksering er greit, men takseringen må være reell salgsverdi. Slik takseringen er foretatt, kan det virke som kommunen ønsker å flå sine innbyggere som har bolig. Det er ikke rettferdig.

Vi krever at takstene settes ned til reell salgsverdi. Hvis eierne kan fremvise nylig etakst fra megler, så må kommunens takst endres til den verdien, da en meglers vurdering er mer profesjopnell enn de som kommunen brukte til taksering. De var ikke inni husene engang.

Dette oppropet er ment til å vise ordfører Nordli og posisjonen at dette ranet vil vi ikke finne oss i og vi forlanger at det omgjøres. Hvorfor ikke bruke takstene som skattevesenet bruker? Da slipper kommunen å bruke penger på takstmenn.

Er du enig i dette, så skriv under oppropet. Ikke glem å del på facebook og fortell dine venner og bekjente om dette oppropet og facebook gruppa "Vi protesterer på omtaksering og økt eiendomsskatt i Arendal"

https://www.facebook.com/groups/437158047600514

Mvh

Raymond Skorstad

Boligeier i Arendal og initiativstaker til aksjonen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Raymond Skorstad kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...