Utkasting av frivillige organisasjon (Et trossamfunnen) uten noe grundig.

  • inbound8552416300900700473.jpg

     

    Screenshot_20190604-103807_Drive1.jpg

 

1. Trossamfunnet (NHKS)Norges Hindu Kultur Senter er et frivillig organisasjon hvor jeg har blitt utmeldt og fratatt mitt medlemskapet.


2. Jeg synes ikke at verken general forsamlingen eller styret har undersøkt nøye nok vedr. Saken. Ingen har blitt avhørt eller vedtatt på en rutinemessig måte.

3. Da jeg fikk innkalling til generalforsamlingen, hadde jeg allerede planlagt ferie og på forhånd hadde jeg informert til styret, likevel har styret behandlet min sak på generalforsamlingen uten mitt samtykke eller tilstedeværelse. Det synes jeg er urettferdig og ikke riktig måte. da man ikke har mulighet til å svare for seg vedr. Denne saken.


4. Etter denne saken tror mange nå at jeg som har gjort noe galt. Dårlige rykter skaper uroligheter og problemer for meg og det påvirket livet mitt. Ut i fra mitt kunnskap tenker jeg styret undertrykket meg.

5. Jeg har vært med i styret i 4 år. Under de årene har ikke jeg fått noe klage eller anmeldelser på meg, og fortsatt ingen anmeldelse hos politiet. Det dem holder på med er mishandling, tenker jeg.


6. Grunnene som styre legger til grunn og beskylder meg og avviser medlemskapet mitt. Er vel ikke riktig måte å straffe meg på uten bevis? Jeg føler at mine rettigheter ble fratatt.


7. Jeg ser at NHKS forholder seg ikke til vedtektene. Jeg ønsker at alle hinduer skal i en frivillig organisasjon delta for å ta vare på sine virtuell aktiviteter, men de som styrer misbruker dette, synes jeg.


8. Jeg synes at NHKS har ikke behandlet saken min grundig. Derfor har jeg blitt såret av det.

9. om du er enig med de overnevnte punkter og ønsker å støtte meg i min sak? Kan du skrive under for meg.

10. Er du usikker og har ikke oversikt over saken? og ønsker ikke skrive under for deg, men jeg ønsker å høre om saken, fordi jeg vil bidra for saken skal behandles på en riktig måte.

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Thinesh Mahendralingam kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...