Underskriftskampanje for fjerning av privat bom i Svenstuveien

Privat bom i Svenstuveien må fjernes

Svenstuveien eies av Oslo kommune og var åpen for allmenn ferdsel inntil det ble satt opp en privat bom i 1987. Siden den gang har området på Vettakollen hatt økt fortetning med stadig økende biltrafikk.

Vi er sterkt bekymret for konsekvensene det har for alle skolebarn som daglig må gå side om side med et økende antall biler som blir tvunget gjennom Skogryggveien.

Ved å åpne Svenstuveien vil det bli kortere transportvei for elever og barnehagebarn som blir kjørt med bil. Trafikken vil også bli jevnere fordelt i området.

Viktig info

Husk å bekrefte signaturen i e-post. All med stemmerett i Oslo kan undertegne. Flere i samme husstand kan stå på listen. 


Beboereraksjonen på initiativ fra Per Brander, Endre Ording Sund, Kjell Løvold, Trine Ruud m.fl.    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Beboereraksjonen på initiativ fra Per Brander, Endre Ording Sund, Kjell Løvold, Trine Ruud m.fl. fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )