Trygg skolevei på Lund

I lengre tid har vi prøvd å si fra om farlige skole- og barnehagevei på Lund, men det har vært som å tale for døve ører. 

Nå er ikke dette godt nok lengre, vi kan ikke lengre godta at barnas grunnlovsfestede rett til å bli hørt ignoreres og at utbyggers kommersielle interesser settes foran trygg skolevei for våre barn!

Samlet FAU på lund med støtte fra naboer og velforenigner stiller 5 enkle krav som vi håper våre folkevalgte politkere vil lytte til! 

Krav_oppdatert.001_.jpeg

Støtte oss med å signere oppropet for trygg skolevei på Lund, og møte opp på markeringen den 18. April kl 15.30. 

På folkmøtet kan vi garantere at barnas stemmer vil bli hørt! Ordfører, media, utbygger og sentralepolitikere har allerede bekreftet at de deltar. Det er derfor viktig at så mange som mulig møter opp og viser at dette betyr noe for oss som bor på lund. 

Vi håper å se deg her! 

Underskriftskampanje_-_forside.001_.jpeg


Samlet FAU ved Wilds Minne og barnehagene omkring (Roligheden Gård, Kuholmen, Bamsebo og Lund), naboer og velforeninger i området    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Samlet FAU ved Wilds Minne og barnehagene omkring (Roligheden Gård, Kuholmen, Bamsebo og Lund), naboer og velforeninger i området fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...