BEVAR TREHUSBYEN TRONDHEIM - Nei til boligblokker på Saxenborg!

I VÅR skal Formannskapet i Trondheim, som bygningsråd, anbefale en privat reguleringsplan om blokkbebyggelse i 5-6 etasjer der Bjarne Wist ligger i dag. En vegg av fremmede former og materialer vil overta som den dominerende fasaden i vårt trehusmiljø. 

DEN NYE REGULERINGSPLANEN vil åpne for ytterligere nedbygging i framtida. Nabolaget Saxenborg er ikke avvisende til ny utnyttelse av Bjarne Wist-tomta, men to til tre etasjers trehus i samme grunnareal vil tilfredstille byplanens fortettningskrav på en mye bedre måte. 

I DAG regnes Saxenborg som det best bevarte av de gjenværende lystgårdsanleggene. Saxenborg danner utkanten av et stort og vakkert trehusmiljø, med boliger på 2 til 3 etasjer. Gårdsanlegget står akkurat som der har stått siden begynnelsen, og har vært med på å gi identitet og gjenkjennelse til et område i generasjoner. Vi håper det kan fortsette slik. 

BEVAR LYSTGÅRDEN SAXENBORG!

historiske_fotoSaxenborg_1870189kB_9220e48664060acbf69ab425ddcd84e3.jpg

blokker_innherdesveien_.png76CD4CA2-9757-4EEF-8327-DA5B80CDF866.jpeg

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Ragna Olsen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )