Stridsklev ungdomsskole skal bestå

inbound946504734306465431.jpg

 Ny ungdomsskole på Flåtten!

Stridsklev Skole ble bygget som en konsekvens av at Porsgrunn kommune utviklet en ny bydel etter sammenslåing med Eidanger og Brevik i 1964. I dag er Stridsklev nest største bydel. Porsgrunn kommune har hatt en uttalt politikk om en desentralisert skolestruktur, og har ment at nærhetsprinsippet og tryggheten har vært viktig for beboerne. Utbyggingen har ført til gode organiserte fritidstilbud, som har sin berettigelse med bakgrunn i elevgrunnlag og beboere. 

Ungdomsskolen er vedtatt lagt ned i 21/22. Vi protesterer og er helt uenig i vedtaket. Vi kommer til å jobbe for at det bygges ny ungdomsskole på Flåtten. Dette er et midtpunkt for befolkningen fra Stridsklev, Hovet,Klevstrand, og Grønli. God infrastruktur, handel og store friområder.

Vi krever omgjøring av vedtak og at ny ungdomsskole på Flåtten utredes og bygges.

 

 


Stridsklev ungdomsskole skal bestå    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Stridsklev ungdomsskole skal bestå kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook