Bevar folkehøyskolen i vårt hjerte!

Ringebu folkehøgskule er en offentlig folkehøgskole i Innlandet fylkeskommune som har eksistert siden 1876. Nå har fylkeskommunedirektøren i sitt nye budsjett valgt å kutte støtten til denne utrolig viktige og verdifulle samfunnsressursen. 

Konsekvensen av dette budsjettkuttet vil føre til at alle folkehøgskolene i fylkeskommunen avvikles i fylkeskommunalt regi, inkludert Ringebu. 

Dette vil gi store konsekvenser for nærmiljøet, ansatte og ikke minst den yngre generasjonen som ikke vil få muligheten til å oppleve Ringebu folkehøgskule. 

Ringebu virker kanskje lite og fjernt, men en folkehøyskole som Ringebu er en ekstrem samfunnsresurs. Viktig og verdifull, med på å skape minner for livet, vennskap som holder og erfaringer som er uvurderlige. Det er en skole med god tilgang til flott natur, slik at ungdommen får sjansen til å komme seg ut, utforske og inspireres. 

Ringebu folkehøyskole tar unge under sin kappe, minner dem på gleden og moroa med livet, som mange kan glemme under en tid med stort fokus på prestasjon og perfeksjon. Ringebu hjelper ungdommen med overgangen til voksenlivet. 

Hjelp Ringebu, de ansatte, og ikke minst den kommende generasjonen i saken mot budsjettkuttet til folkehøyskolene i Innlandet fylkeskommune. Bidra med din signatur i kampen for Ringebu folkehøyskole, og alt det de står for, sin fremtid. 

Med vennlig hilsen

Sara Fensholt og Silja Rålm Von Porat, ved Ringebu Folkehøgskole

Skjermbilde_2023-01-11_212120.png


Sara Fensholt og Silja Rålm Von Porat    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Sara Fensholt og Silja Rålm Von Porat fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...