Stopp Addictologi Akademiet

Denne underskriftskampanjen er laget for å sette søkelys mot manipulasjon, psykisk terror , overgrep , svindel , hjernevasking og inkorrekt behandling på Addictologi Akademiet i Oslo.

Addictologi Akademiet drives og eies av Espen Andresen, og er en utbrytergruppe fra en rusbehandling i Sverige, som her i Norge, har utviklet seg med farlige sekteriske trekk. 

Mennesker som har kommet seg ut , forteller om en kultur med total tankekontroll, hvor det å slutte er det samme som å dø, og kontakt med tidligere venner/familie blir brutt. 

For å få et overblikk over hvor omfattende dette er, anbefaler vi å gå inn på denne facebooksiden å lese de sjokkerende historiene fra tidligere medlemmer som har kommet seg ut: https://www.facebook.com/pages/Fri-Fra-Addictologi-Akademiet/888867221130948

 

Vi håper så mange som mulig tar mot til seg og både skriver under og hjelper til å spre dette videre gjennom sosiale medier. Det er stadig flere som har anmeldt Espen Andresen og Addictologi Akademiet til politiet, men vi tror også det kan være til stor nytte å ha en kampanje som dette å sende til de rette myndigheter. 

 

Dette stedet må stoppes så fort som mulig før flere tragiske hendelser forekommer! DET HASTER! 

 

Hjelp oss spre dette videre og vise at vi er mange! 

 

 

 

 
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )