Stopp utbyggingen av Flyverbyen på Kjeller, bevar kulturminner og vernet natur!

La Flyverbyen på Kjeller bestå som natur-, kultur og rekreasjonsområde!

De siste årene har vi sett store grøntarealer på Kjeller gjøres om til det ene byggeprosjektet etter det andre. Vi har sett hvordan dette har påvirket dyrelivet, barn og voksnes rekreasjonsmuligheter og ikke minst barnas trygghet på skoleveien. Vi er flere som nå ønsker å bevare denne siste lille oasen og ønsker derfor at flere blir med og signerer for å få kommunen til å forstå hvor viktig dette er for oss.

Vi ønsker å bevare Flyverbyen slik den er i dag. Det er bygd ut nok på disse åsene nå, vi ønsker å bevare det som er igjen. Her er det rike kulturminner, med bombekrater fra andre verdenskrig og graven til Skedsmos første ordfører, en vernet allé, utrydningstruede salamandere, frosker og humler. Området brukes også ukentlig av både skolen og nærliggende barnehager sommer som vinter. Mange barn har her sitt første møte med naturen og mange av de små krypene som lever der. Det er ikke drømmen om endeløse like rekkehus som fikk oss til å flytte hit, men drømmen om et trygt sted å vokse opp og bo for gammel og ung.

Med opp mot 100 ekstra biler som skal ut og inn på Fetveien hver dag, vil det også påvirke trafikksikkerheten til barna på vei til og fra skolen. Det er mange barn som krysser Vestengveien når de går til skolen og det vil bli enda mer utrygt for dem med flere som haster ut der hver morgen. Når så mange flere biler som skal ut på en allerede overbelastet vei, vil det bli kødannelse og dermed vil folk ta sjanser og de mye trafikantene vil da være taperne. Vi har ingen å miste!

Vi håper du signerer og støtter denne kampanjen for å bevare Flyverbyens kulturminner og vernet natur og for å gi barna en tryggere skolevei.

Linker til saker i RB:

https://www.rb.no/protest-mot-boligbygging-i-vernet-omrade-vi-trenger-sart-det-lille-gronne-som-er-igjen/s/5-43-1325057?access=granted

https://www.rb.no/trues-av-ny-boligutbygging-det-kan-sette-hele-dammen-i-fare/s/5-43-1326916

IMG_1389_(edited-Pixlr).jpgIMG_1394_(edited-Pixlr).jpgIMG_1395_(edited-Pixlr).jpg

Inkedparkering1_(edited-Pixlr)_LI.jpgInkedparkering_(edited-Pixlr)_LI.jpg


Vi som bor i Flyverbyen    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Vi som bor i Flyverbyen kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook