Stopp gigantskolene - bevar Hosletoppen skole.

kids1.png

Skoleadministrasjonen i Bærum foreslår flere nye gigantskoler. De foreslår også nedleggelse av Hosletoppen ungdomsskole. Signér oppropet, del videre, og hjelp oss med å stoppe forslaget!

Hosletoppen ungdomsskole er i følge SSB den skolen som bidrar mest til elevenes læring i landet! Vi kan ikke forstå hvorfor politikerne - og spesielt kunnskapspartiet Høyre - vil eksperimentere med et så godt og veletablert læringsmiljø som dette.

Det finnes ingen entydig forskning som viser at større skoler er positivt for elevene - spesielt på ungdomsskolenivå. 

I stedet for å styrke de gode skolemiljøene vi har i dag, vil administrasjonen røske opp årevis med langsiktig arbeid - for å sette elevene inn i et eksperiment av en gigantskole med opp mot ti paralleller. 

Høyre skal ha 1. gangs behandling allerede 26. februar, og orienteres av skolesjefen. Det er viktig si ifra tidlig om hva vi mener til Bærumspolitikerne.

Signér oppropet slik at vi kan vise politikerne at vi som foreldre, foresatte og beboere i lokalmiljøet ikke aksepterer denne utviklingen!

Les også vårt innlegg i Budstikka 14. februar: https://www.budstikka.no/debatt/barumsskolen/bjarte-reve/nei-til-gigantskoler/s/5-55-619997


Bjarte Reve - FAU Hosletoppen, Tine Lillemoen Asklund - FAU Haug, Benedicte Eriksen - FAU Hosle    Kontakt personen bak underskriftskampanjen


ELLER

Din e-postadresse vil ikke bli publisert på vår side. Uansett, så vil forfatteren av underskriftskampanjen se all informasjon du oppgir i dette skjemaet.

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.
Facebook