Stopp gigantskolene Bærum Høyre - bevar Hosletoppen skole.

IMG_0427.jpg

Skoleadministrasjonen i Bærum foreslår flere nye gigantskoler. De foreslår også nedleggelse av Hosletoppen ungdomsskole. Signér oppropet, del videre, og hjelp oss med å stoppe forslaget! Høringsfristen er 6 april. Deretter skal saken behandles av politikerne i Bærum kommune.

Hosletoppen ungdomsskole er i følge SSB den skolen som bidrar mest til elevenes læring i landet! Vi kan ikke forstå hvorfor politikerne - og spesielt kunnskapspartiet Høyre - vil eksperimentere med et så godt og veletablert læringsmiljø som dette.

Det finnes ingen entydig forskning som viser at større skoler er positivt for elevene - spesielt på ungdomsskolenivå. 

I stedet for å styrke de gode skolemiljøene vi har i dag, vil administrasjonen røske opp årevis med langsiktig arbeid - for å sette elevene inn i et eksperiment av en gigantskole med opp mot ti paralleller. 

Høyre er det største partiet i Bærum og kan avgjøre denne saken i kommunestyret senere i vår. Vi ønsker at skolepartiet Høyre skal si nei til nedleggelse av Hosletoppen ungdomsskole. FAU ønsker at skolen rehabiliteres til moderne standard.

Signér oppropet slik at vi kan vise politikerne at vi som foreldre, foresatte og beboere i lokalmiljøet ikke aksepterer denne utviklingen!

Les også vårt innlegg i Budstikka: https://www.budstikka.no/debatt/barumsskolen/bjarte-reve/nei-til-gigantskoler/s/5-55-619997


Bjarte Reve - FAU Hosletoppen, Tine Lillemoen Asklund - FAU Haug, Benedicte Eriksen - FAU Hosle    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Fyll inn skjemaet under for å signere på denne underskriftskampanjen, som er opprettet av Bjarte Reve - FAU Hosletoppen, Tine Lillemoen Asklund - FAU Haug, Benedicte Eriksen - FAU Hosle. Forfatteren av underskriftskampanjen vil se all informasjon du oppgir i dette skjemaet.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook