Sandefjord steng ungdommskoler

Steng ungdomskolene 

Hei, jeg har et sterkt ønske om at vi stenger ungdomskolene og videregående i sandefjord.

Grunnen til at jeg mener at vi burde stenge ungdomskoler og oppover er fordi jeg ønsker at vi elever kan være med på og åpne for barneskole aktiviteter.

Dessuten har smittetallet økt med 16% i sandefjord.

Politikere i sandefjrod argumenterer med at de vet hvor smitten kommer fra, mens i Oslo og tønsberg vet de ikke det, hvis jeg får corona blir jeg ikke mindre smittet av at jeg vet hvor det kommer fra. 

Jeg vet at hjemmeskole vil påvirke noen personer på en dårlig måte, men jeg ønsker at skolen kanskje kan prøve og lage et frivillig sånn at man kan velge og være hjemme i det minste

Selv når skolen er i rød har vi Praktiske fag som mat og helse hvor avstand blir umulig fordi vi er ungdom.

Det er argumenter for at folk ikke er sosiale, men det er bevist at 96% av gutter og 63% av jenter spiller og sosialiserer på sosiale medier og på videospill.

Jeg syns det er viktig at denne underskriften ikke blir skrevet under fordi folk tenker at hjemmeskole er bare en måte og spille mer, hvis det er grunnen til at du skriver under så ikke skriv under. 

216a0156-0961-4b85-ab10-d906ea817e60.jpg

Litteraturliste;


Sebastian Eduardo Kroff Hernandes, Kristoffer Jakobsen og Odin Winge    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Sebastian Eduardo Kroff Hernandes, Kristoffer Jakobsen og Odin Winge kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...