Rens Kolbotnvannet

Rens Kolbotnvannet så vi kan bade der!

Kolbotnvannet kunne vært en blå perle midt i Oppegård, men i stedet er det giftig. Sist sommer var det så ille at selv ikke hunder kunne bade der.

Giftproduserende blågrønne alger blomstrer opp fordi fosfor renner ned i vannet. Mye fra kloakk og folk. Mange ting spiller inn, og for å rydde opp må flere ting gjøres samtidig.

Derfor har Oppegård SV fremmet mange forslag for å rense Kolbotnvannet, men vi trenger din hjelp for å få gjennomslag. Bli med og støtt kravet om nok rensing til at vi kan bade i Kolbotnvannet innen 2023!

Underskriv på at Kommunestyret skal behandle kravet om å rense Kolbotnvannet. Vi trenger minst 300 underskrifter for at saken skal bli reist i Kommunestyret.   

 


Håkon Arald Gulbrandsen    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Håkon Arald Gulbrandsen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )