Ja til ren oksalsyre til fordamping

Norges Birøkterlag står bak denne underskriftskampanjen.

For birøktere med mange bifolk er fordamping av ren oksalsyre en effektiv og raskere behandlingsform enn de alternativene som i dag finnes på markedet. Oksalsyre er en naturlig syre som brukes mot skadegjøreren varroamidd.

I dag er oksalsyre tilgjengelig i legemiddelet ApiBioxal i pulverform eller ferdig utblandet. Fordi birøktere er en liten kundegruppe, krever det dokumentasjon for å få legemiddelverket til å prioritere en godkjenning av ren oksalsyre som nytt legemiddel. Vi samler underskrifter for å dokumentere ønsket og behovet.

Takk for din underskrift.

Den vil bli levert i en navneliste, og er del av dokumentasjonen på at dette er et ønsket produkt. Vi ber om din epostadresse for å kunne verifisere at du er en virkelig person. Det er ingen andre konsekvenser eller forpliktelser for deg å skrive under her, og dine kontaktopplysninger blir slettet fra underskriftskampanjen når den er avsluttet og senest 1. august 2023. For mer info: norbi.no 


Norges Birøkterlag, v/ Astrid Bjerke Lund, kommunikasjonsansvarlig    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Norges Birøkterlag, v/ Astrid Bjerke Lund, kommunikasjonsansvarlig fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLERBetalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...