Redd Lunderhaugen Barnehage!

lunderhaugen_bhg.jpeg

Hjelp oss med å redde Lunderhaugen Barnehage!

Sjetnemarka står i fare for å miste den nest største barnehagen sin etter sommeren hvis ikke kommunen hjelper oss og tar over driften. 

Å miste Lunderhaugen barnehage er en katastrofe for "bygda i byen". Kommunen plasserer barna våre i andre barnehager i det såkalte "nærmiljøet" der de fleste er avhengig av bil for å komme frem og hvor barna sogner til ulike skoler. Venner blir splittet og søsken risikrerer å ikke gå i samme barnehage. 

Trondheim Kommune gjennomgår for tiden prosjektet "Bedre Skolestart". Der skriver de selv at "Alle barn skal ha en god skolestart. Inkludering og tilhørighet i fellesskapet er avgjørende for å leve gode liv, og en god start på skolen er noe av det viktigste vi som samfunn kan gi barn for å sikre at alle får like muligheter".

Hvordan kan Trondheim Kommune sikre barna våre en trygg skolestart når de skal gå i en ny barnehage der flesteparten skal begynne på en annen skole? Høsten 2023 begynte det barn fra 16 ulike barnehager i førsteklasse ved Sjetne Skole. Nå blir det enda flere dersom Sjetnemarka ikke klarer å dekke behovet for barnehage med storbarn-plasser fremover som vi helt tydelig trenger.

Det er tegnet inn en ny kommunal barnehage på området som bygges ut rett ved siden av den eksisterende barnehagen, men det er ikke planlagt noen form for start av bygging eller tiltak i fireårsplanen. Hvordan er dette å ta vare på barnas beste? Hvorfor blir Sjetnemarka nedprioritert? Det er barna våre som må ta støyten i en periode hvor relasjonsbygging opp mot skolestart er sentral.

La oss få beholde den gode barnehagen vår med fantastiske ansatte og gode venner i trygge omgivelser. 

Løsningen ligger lokalt! Kommunen tar over driften frem til en ny barnehage står klar!

 

Les mer: https://www.nidaros.no/vi-stiller-oss-undrende-til-hvordan-trondheim-kommune-viser-hensyn-til-vare-barns-beste/o/5-113-441239


FAU, Lunderhaugen Barnehage    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godtar jeg at FAU, Lunderhaugen Barnehage vil kunne se all informasjon jeg oppgir på dette skjemaet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.


Jeg samtykker til behandling av opplysningene jeg oppgir på dette skjemaet for følgende formål:
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...