Polestar: ladeavtale med hurtigladepartner

Underskriftskampanje for kunder og interessenter som ønsker at Polestar fremforhandler en partneravtale med f.eks. Ionity, Fortum, Circle K eller lignende. 

Prisene for hurtiglading uten en slik avtale er i dag veldig høye, spesielt for Ionity, som har endret sin prisstruktur til at man betaler for hver KWH man lader (kr 8.4 pr.kwh)  Uten en partneravtale el.l. vil lading fra 0-80% med en polestar 2 koste ca 520kr (62kw) med en hurtiglader fra Ionity.

En rabattavtale som f.eks. Audi tilbyr sine kunder koster 189 kr mnd og rabatterer ladeprisen hos bl.a. Ionity til 3.2kr kwh, som bringer prisen ned til 198kr for 0-80% lading med hurtiglader.

 

Vi oppfordrer Polestar til å se på mulighetene for å inngå avtaler med én eller flere av hurtigladetilbyderene for å fremforhandle gode rabatter for sine kunder. Dette kan gjøres på samme måte som f.eks. Audi (abonnement med rabattert ladepris) eller på andre måter.

 

Epostadresse (nødvendig) og telefonnummer(frivillig) er bare synlig for personen som administrerer underskriftskampanjen. (Ørjan Mjanger - 482 38 651)

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Ørjan Mjanger kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook