Opprop for å lette tiltaksbyrden på trossamfunn i Norge under koronapandemien

Gjennom hele koronapandemien har trossamfunn av ulike slag bært en stor del av tiltaksbyrden. Skolene våre fylles med barn og unge tett i tett, kjøpesentrene våre er fulle, og fulle fly, busser og tog får kjøre.

Derimot er det slik at vi religiøse blir nektet å samles flere enn 10 innendørs, selv med hensyn til smittevernsregler slik som avstand, hygiene og munnbindbruk. Dette er ikke greit, og vitner om en lite sammenhengende og meningsfull prioritering fra Regjeringens side.

Religiøs utøvelse sidestilles med fritidssysler og uteliv, og har blitt nedprioritert gjennom hele koronapandemien. Det er på tide at vi tar tilbake den menneskeretten det utgjør å få utøve vår religion i det offentlige rom. 

Skriv under på oppropet dersom du er enig i at Regjeringens behandling av trossamfunn i Norge under pandemien er urettferdig og kritikkverdig.

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Marion Norum Spæren kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...