Oljebrølet

Vi i Oljebrølet har som mål å vise våre politikere hvor viktig oljenæringen er. Vi mener det er både vanvittig og urealistisk å stenge oljekrana.
Vi ønsker at Norge skal fortsette å utvinne olje i lang, lang tid fremover.
Olje er et produkt vi nyter godt av hver eneste dag. Et produkt som sørger for bl.a. velferd, arbeidsplasser og økonomisk stabilitet. Det finnes pr i dag INGEN TING som erstatter olja.
Vi må også huske på at olje er en internasjonal maktfaktor, og vi klarer ikke se hensikten med å gi fra oss denne makten bare for å oppnå at vi blir fattigere.

Hvis DU ser nødvendigheten av oljen og alle dens ressurser, hvis DU er enig i at Norge skal fortsette å utvinne olje så er vi takknemlig for din underskrift.

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Oljebrølet fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...