Nei til nedleggelse av Utsikten barnehage!

Den 80 år gamle Utsikten barnhage trues med nedleggelse.

Utsikten er en liten barnehage med plass til 15 barn som regelmessig tar imot besøk og deler på det flotte uteområdet sitt med andre barnehager i nærområdet. Barnehagen fokuserer på trygghet og fleksibilitet og gir rom for å bygge gode, trygge relasjoner og gir forutsigbare rammer for at barna kan utvikle seg gjennom lek og læring. Barnehagen har tradisjon med å ta i mot barn fra større barnehager som grunnet sårbarhet, atferdsproblemer eller av andre grunner ikke trives i den barnehagen de kommer fra. Ikke alle barn passer inn i store barnehager. Utsikten utgjør et alternativ og bidrar til mangfold for barn og voksne i en bydel der de store barnehagene etterhvert tar over tilbudet for barna. Utsikten er også et samlingspunkt for voksne og barn på kvelder og helger utenom barnehagens åpningstid, som er særlig betydningsfult i en del av byen hvor det stadig bygges tettere og utearealene, pusterommene og samlingsplassene blir ferre.

utsikten_barnehage1.jpg

Utsikten bidrar til trygghet og mangfold for barna våre og er viktig for samholdet i nærmiljøet!

Bydelsutvalget skal ta stilling til barnehagens fremtid torsdag 12 desember, nå haster det. Signer dette oppropet og gi et tydelig signal til politikerne om at de de bevarer en viktig og velfungerende barnehage!


Utsikten foreldregruppe    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Utsikten foreldregruppe kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook