Nei til Nassif Zaytoun på norsk jord!!

Norge støtter alltid frihet og rettferdighet, vi kan ikke akseptere en artist som hyller en diktator som har drept over 400000 mennesker og fikk over 8millioner mennesker på flykt.         " https://snl.no/Krigen_i_Syria"

Nassif Zayton er en syrisk artist som har alltid stått bak diktatoren Bashar Alassad og støttet han gjennom sanger og intervjuer. Slike hyklere ønsker vi ikke i Norge . "

https://youtu.be/TFE6pqqxBn0"

Vi ønsker med dette at konserten 24. Desember på eventhallenskal i Oslo skal avlyses fortløpende for å vise respekt til menneskeheten og syriske befolkningen. 


Se under Nassif Zaytoun synger for den syriske hæren som har brukt kjemiske våpen mot deres egen befolkning og har utført flere massakrer i hele Syria fra øst til vest.

https://youtu.be/PC3bat2BL-0

https://youtu.be/vleOwZb0nNg

 

Bilde av syrisk barn som ble drept under kjemisk angrep fra syriske hæren i Øst-Ghouta utenfor hovedstaden Damaskus . 
Nassif støtter denne handlingen. Kan vi i Norge aksepterer at en som han kommer å spre sitt budskap i Norge ?

 

 

73775A0C-5C81-4CE5-98B2-D60DBDB5727B.jpeg

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Hamza Laham fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...