Nei til mobilmast i Blåbæråsen.

Vi ønsker underskrifter for å vise vår motstand og si klart NEI av Telenor sine planer om å sette opp en 24 meter høy telemast  i Blåbæråsen sine friområder.

Friområdet er inngangsporten til løypenettet mot bla. skifjell og endel av området Blåbæråsen barnehage bruker daglig. 

Området er allerede et mye brukt av barn og unge med etablert båtplass der de nå vil bygge masten. Fotballbanen og volleyballbanen er kun 40- 50 meter unna. 

Masten vil være massiv og ruvende da den bygges på toppen av Blåbæråsens høyeste punkt. Den vil være godt synlig for de fleste i nabofeltene. Erfaring fra lignende master viser at faren for støy/uting kan være til sjenanse,  iskast på vinterstid vil utgjøre en reel fare for barna i barnehagen. 

Det foreligger små planer om å sikre masten for å komme opp i den, sikring fra 3 meter. Slik at alle kan lett klatre opp i den. Det er flere aspekter som gjør denne plasseringen både uvettig og farlig. 

Selve fundamentering, byggeprosessen og hvordan de skal legge inn strøm til masten vites ikke,  men naturinngrep vil det bli. 

Vis din motstand og si nei  

 


Blåbæråsen velforening.    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Blåbæråsen velforening. kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook