Nei til eiendomsskatt på private hjem på Askøy

 

Dette oppropet trenger egentlig ikke noen beskrivelse!

Tirsdag 22.11.2016 la den styrende posisjonen på Askøy frem sitt budsjett for de neste årene. Der har de utvidet eiendomsskatt fra å gjelde kun «verker og bruk» som de innførte i 2016, til å gjelde alle privatboliger på Askøy fra 2017.

Dette betyr at du må betale skatt for å ha et hjem, dette uansett hvilken inntekt husstanden har.

I første omgang er det antydet en ekstra skatt på mellom 2000 – 4000 pr bolig. Ser vi på historien fra tidligere i år, da de innførte eiendomsskatt på «verker og bruk», så gav ikke dette den inntekten som var beregnet. Og nå skal de altså innføre skatt på innbyggernes private hjem. Når denne nye skatten er innført og inntektene som er beregnet til opp mot 40.000.000 kr ikke innfrir, vil de da øke skatten på boliger til 5000 – 10.000 kr?

Arbeiderpartiet innrømmer at de lovet mer i valgkampen enn de har klart å holde. Elsa Benjaminsen uttalte til Askøyværingen at det stod mellom løftene de hadde lovet innbyggerne til drift av kommunale tjenester eller lovnaden om å ikke innføre eiendomsskatt på innbyggernes private hjem. Arbeiderpartiet har sviktet sine innbyggere og ført sine velgere bak lyset og dette bare ett år etter valget.

Skriv under oppropet som en tydelig protest til Askøys politiske ledelse og at innføring av eiendomsskatt på folks hjem er uakseptabelt, det er ikke for sent å snu.

Med vennlig hilsen

En som ikke ønsker eiendomsskatt på sitt private hjem

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook