Nei til bytte av insulin i apotek!

insulinopprop1.jpg

Legemiddelverket vil åpne for bytte av insulin i apotekene. Det innebærer at du kan få tilbud om et annet, lignende (biotilsvarende) insulin i apoteket enn det legen din har gitt deg resept på.

Les mer på diabetes.no 

Diabetesforbundet er kritisk til insulinbytte i apotek. Vi frykter feildoseringer, som gir dårligere behandling av diabetes og i ytterste fall kan være livstruende.

Leger har i dag mulighet til å reservere pasienter mot medisinbytte, men det er også grunn til å frykte at leger på sikt får innskrenket denne retten. Les mer på diabetes.no

Diabetesforbundet oppfordrer deg til å si din mening – skriv under på oppropet slik at vi kan vise myndighetene at disse endringene ikke er ønsket av pasientene selv!

Diabetesforbundet_logo_RGB.png

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Diabetesforbundet fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )