# NEI TIL 420-LINJE GJENNOM PORSANGERNATUREN!


NEI TIL 420-LINJE GJENNOM PORSANGERNATUREN!

8881EC3C-FCAB-4926-B26B-F773742C4F6C.jpegPå bakgrunn av at mange i befolkningen i Porsanger er svært misfornøyd med kommunen sin positive innstilling til at Statnett vil bygge en 420 KV-linje gjennom Porsanger kommune, har vi startet et opprop hvor alle som er imot 420-linja kan underskrive.

 

Statnett har søkt om konsesjon for å bygge en stor 420-linje (monster-kraftlinje) gjennom Porsanger kommune fra Skaidi til Adamselv. Målet med linja er en storstilt vindkraftutbygging over hele Finnmark, også i Porsanger. 

 

Dersom Statnett sin konsesjonssøknad går igjennom hos myndighetene, vil naturen i Porsanger raseres. Et så stort naturinngrep kan aldri reverseres eller fjernes. Naturen slik vi kjenner den i dag kan ikke gis tilbake om noen år, når det viser seg at dette var unødvendig. Når først naturen er ødelagt med gravemaskiner, anleggsmaskiner og nedkapping av skog og vegetasjon i en 40-80 meter bred kraftgate i 131 km og betongfundamenter er støpt i fjell, da blir linja der for evig tid.

 

Vi ønsker å bruke Porsangernaturen slik vi alltid har gjort, hver på vår måte, både sommer og vinter. Naturen er en viktig del av livene og sjela vår.

 

Dette handler om nå eller aldri for oss og naturen vår. Vi sier et klart NEI til linja. Vi som er glad i og bruker Porsangernaturen.

 


Marit Holm og Sandrine Bocher Johansen    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Marit Holm og Sandrine Bocher Johansen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 1000 mennesker.

Lær mer ...