Nedstengning av svgs

Jeg mener at vi burde stenge skolene i Corona periodene! For eksempel så er det på Sandefjord videregående skole (SVGS), Norges største videregående skole ca. 2000 elever og 300 ansatte. jeg vil ikke ta den sjansen på og smitte mine pårørende. Skolen vår er ikke så store at vi klarer å holde avstand! Uansett hvor flinke vi er med håndsprit og vasking av hender veit vi aldri når en av elevene har fått påvist covid-19. vi setter en stor del av familien vår og andre vi er glad i, i fare. det er ganske stor sannsynlighet for at vært fall 50% av elevene på svgs er med andre elever fra andre skoler på fritiden. Burde vi ikke gjøre noe med dette?! Når går grensa?! Er det rett at jeg som elev skal måtte si ifra at dette ikke er greit? Jeg mener vi burde få hjemme skole igjen og prøve og forhindre smitten mest mulig, og beskytte andre og oss selv. Selv om halve skolen blir satt i karantene hjelper ikke dette, Vi i risikogruppene blir utsatt hver dag, fordi ikke alle av oss får legeerklæring på at vi er i risikogruppen, og vi er redde for å gå på skolen. er dette i det heletatt riktig!? vi må gjøre en forskjell nå, før det er for sent!!!

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Linn Dalsveen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...