Naboklage til fasadeendring på Rosenhoffgata 14

Du har garantert sett den utrolig oransje fasaden på Rosenhoffgata 14 dersom du ferdes på Rosenhoff, dette er et opprop for dem som ikke synes noe om denne fasaden som ble bygget ulik den som var godkjent i rammesøknaden.

Utbygger har ignorert det godkjente vedtaket og satt opp en fasade som var enklere for dem å bygge, vi mener den skjemmer nabolaget. Og vil tvinge utbygger til å sette opp den fasaden de solgte i prospektet, og som ble godkjent i rammesøknaden.Godkjent_mot_bygget_fasade.JPG

Plan og bygg har kun gitt midlertidig brukstillatelse inntil utbygger får godkjent endringssøknad og det er dette vi nå protesterer på ved å skrive under på dette oppropet. Hele naboklagen finner du i vedlagt PDF, her er bilder av hvordan det skulle sett ut, og hvordan det nå har blitt.  

 

Opprop.net støtter ikke opplasting av PDF, derfor finner du hele naboklagen ved å trykke på denne linken: https://drive.google.com/file/d/1nE5thbz9uoc1Dvy1BnRd4IkIoxTmt4RY/view?usp=sharing 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Ole Thomas Rødland kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook