Modulskole til Nordkjosbotn, kreves etter nærskoleprinsippet!

IMG_64731.jpegModulskole i Nordkjosbotn

Nordkjosbotn barne- og ungdomsskole fikk store skader etter brann natt til mandag 12.02.24. Dette resulterte i at cirka 130 elever og 40 ansatte måtte flyttes til alternative undervisningssteder. Som akuttløsning har kommunen valgt at elevene på 1-7 trinn flyttes til Laksvatn skole og 8-10 klasse til Nordkjosbotn vgs. I meldinger fra rektorene ved Laksvatn og Nordkjosbotn skole og på allmøtet 13.02.24 informerer kommunalsjef Trude Bråthen at denne løsningen vurderes de kommende 2-3 år. Dette alternativet innebærer at de 90 elevene som flyttes til Laksvatn mister sin nærskole og heller skal ta buss, 20 km fra der deres opprinnelige skole var lokalisert.

Etter allmøtet har kommunen valgt å utrede alternative undervisningslokaler, modulbygg, på Nordkjosbotn. Saken må behandles politisk før en avgjørelse kan tas.

Målet med denne underskriftskampanjen er å vise oppslutning rundt ønske om modulskole i Nordkjosbotn, at Laksvatn skole som en akuttløsning gjøres så kortvarig som mulig og at modulskole er på plass senest innen skolestart skoleåret 24/25

Det er ønskelig å bevare tilbud om skole i Nordkjosbotn de kommende 2-3 årene mens Nordkjosbotn barne- og ungdomsskole bygges opp igjen. Nærskolen har utvilsomt stor verdi for lokalsamfunnet i Nordkjosbotn. Et lokalsamfunn som kan vokse og være attraktivt for barnefamilier dersom barna har et skoletilbud i umiddelbar nærhet.

Vi oppfordrer alle som ønsker modulskole i Nordkjosbotn til å signere denne underskriftskampanjen!


Robin Nornberg Johannessen    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Robin Nornberg Johannessen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...